Little Known Facts About petek servisi.

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %a hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Piyasada 70 tl – a hundred tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

You're using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to a less complicated Model to provide you with the greatest expertise.

İstanbul Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Kalorifer tesisatı şu tesisatı doğalgaz tesisatı (sertifikalı firma) kombi bakım arıza petek temizliği Herkez bildiği işi yapacak 23 yıllık tecrübe ile hizmet vermekteyiz

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

kombi peteği neden ısıtamaz ? petek servisi Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde petek servisi siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum dur

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben istanbul petek servisi çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇAlright petek servisi teşekkür ediyorum

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını istanbul petek servisi sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page